WildAboutDenmark

  WildAboutDenmark er et dansk "outdoor magazine", der præsenterer Danmarks vilde natur og de oplevelsesmuligheder den danske natur kan tilbyde. "A small country with great historic and natural adventures..."

  Wild About Denmark – Vild Med Danmark, er en præsentation af Danmarks natur på engelsk. Et dansk Outdoor Magazine, der besvarer de spørgsmål man som udenlandsk turist måtte have når man besøger – eller påtænker at besøge vores natur.

  “WildAboutDenmark.com ligger allerede helt i top når der googles wildlife + Denmark.”

  Dansk natur præsenteret på engelsk

  Som bosiddende dansker tænker man måske ikke så meget over den natur, der omgiver os. Kommer man derimod som udenlandsk turist kan vores natur give anledning til mange spørgsmål.

  WildAboutDenmark.com er en engelsksproget indgangsportal til Danmarks natur og dyreliv, der primært henvender sig til udenlandske besøgende.

  Siden beskriver også love, regler og skikke i det danske landskab. F.eks. hvornår må hunden løbe frit på stranden og hvor må man færdes i landskabet og f.eks. samle bær og svampe?

  Dansk natur- og outdoorturisme

  Viden og forståelse for vores natur kan medvirke til en bæredygtig retning for dansk natur- og outdoorturisme. WildAboutDenmark har til formål at formidle natur- og oplevelsesmuligheder og markedsføre Danmark som et land, der også har meget at byde på indenfor naturens verden.

  Visit WildAboutDenmark.com

  Svar på spørgsmål

  nature tourism in Denmark

  Vores natur er et af de største trækplastre for udenlandske turister, og spørgsmålene kan være talrige når man første gang på egen hånd begiver sig ud i de danske skove, heder og kyststrækninger. Er der farlige dyr i Danmark? Nogle af magasinets ofte besøgte sider er “Snakes in Denmark” og “Jellyfish along the Danish shores“.

  Danmarks natur rummer flere aspekter og muligheder end selv mange indfødte danskere kender til. WildAboutDenmark præsenterer Danmarks vilde natur og de oplevelsesmuligheder den danske natur kan tilbyde. Vidste du at verdens største kalkgruber, der er vinterkvarter for flagermus, findes i Danmark? Og vi har endemiske planter, der ikke vokser andre steder på planeten?

  Magasinet illustreres af nogle af de flotteste fotos vi kan skaffe – både in-house fra NaturGrafik, men også fra dygtige, eksterne europæiske naturfotografer. Siden ligger allerede helt i top når der googles wildlife + Denmark.

  WildAboutDenmark.com finansieres af annoncer og sponsorerede artikler med fokus på værdiskabende content. Kontakt info@visitnature.com.