Til dig, der holder af natur og udeliv!

  Inspirerende (og gratis) online magasiner til dig, der holder af natur og udeliv.

  VisitNature udgiver hver uge nye artikler om natur og udeliv

  Vores netmagasiner og hjemmesider har til fælles at de er gratis tilgængelige for alle. Vores fokus og “røde tråd” er natur og udeliv og vores indhold er båret af passion for vores felt. I 2020 overgik vores sider det magiske tal på 1 million sidevisninger. En stigning og popularitet vi forsat vil arbejde intenst for. Grundtanken er inspirerende og vidensbaserede artikler, skrevet i et forståeligt sprog.

  Interesse for Danmarks natur og friluftsliv?

  Naturmagasinet NaturGuide.dk er ubetinget vores mest kendte og populære site. Hver uge har magasinet adskillige tusinde læsere. Her finder du viden om Danmarks natur og dyreliv og inspiration til udeoplevelser. Vi tester ofte grej og udstyr til et aktivt friluftsliv. NaturGuide.dk er illustreret med nogle af de bedste fotos vi kan skaffe – både fra eksterne og egne fotografer (NaturGrafik.dk).

  Interesse for haven – og mere natur i haven?

  Havemagasinet VildMedHaven.dk om havens vilde natur – fra humlebien til rødhalsen. Om sommerfugle, bier, blomster – og om hvordan du hjælper den vilde natur i din have – og hvordan du får plads til lidt mere liv i haven.

  Danmarks natur – og naturoplevelser på engelsk

  Vild med Danmark – eller på engelsk WildAboutDenmark.com er en dansk side på engelsk om Danmarks dyreliv, natur- og udeoplevelser. Besøgende fra hele verden, men især USA, får svar på spørgsmål om alt fra “slanger i Danmark” til “brandmænd langs kysten” og oplevelsesmuligheder i den danske natur. Kort og godt: Welcome to the great outdoors of Denmark. A small country with great historic and natural adventures.

  Natur, formidling, oplevelser og turisme

  Naturturisme har i de senere år fået en større betydning. Flere og flere efterspørger aktive naturoplevelser med mulighed for at gå på opdagelse, vandre og cykle. For vores eget vedkommende er vi inspireret af vores hjemmebane og nærområde, hvilket for nogle år siden resulterede i naturturist-siden Thorupstrand.dk, der er kommet rigtig godt fra start.

  VisitNature forvalter derudover en lang række domæner, bl.a. Naturvejleder.dk og NaturGrafik.dk.