En niche i medieverdenen

  VisitNature arbejder først og fremmest med publiceringer til vores egne sider med fokus på vidensbaseret indhold. Vi tester og omtaler gerne produkter og events for producenter – og skaber sammen ærligt, troværdigt indhold, der har værdi for vores læsere.

  VisitNature er en lille medievirksomhed, der er udsprunget af vores interesse for natur og friluftsliv.

  Det begyndte som et billedbureau…

  Marianne Riis, indehaver.

  VisitNature startede egentlig som et billedbureau – NaturGrafik, der gennem årene har leveret utallige billeder til forskellige projekter, bøger, aviser og tidsskrifter. Men der manglede noget! Den gode fortælling, der ofte fulgte med historien bag de enkelte optagelser. Det blev starten til at vi begyndte at sætte tekst til mange af vores billeder. Det blev hurtigt til hele artikler og derved blev ideen til naturmagasinet NaturGuide.dk født. Vi ramte tilsyneladende en niche – og NaturGuide.dk blev hurtigt et populært netmagasin og er i dag et af Danmarks største outdoor-magasiner indenfor Danmarks natur og friluftsliv.
  Fagligheden er i top med freelance skribenter, der selv er fagligt funderet i naturens verden – dels illustreret af egne fotografer, dels med de bedste fotos vi kan finde fra europæiske naturfotografer.

  “Vi udvikler os hele tiden indenfor kommunikation og formidling, sociale medier, foto- og videoproduktion”

  Skabt af interesse

  Over årene er nye sider og magasiner kommet til. Alt sammen båret af vores passion for natur og udeliv. Det gør bare en forskel når det er lysten, der driver værket. Selv når vi har fri er kameraet og ide-blokken aldrig langt væk.

  Vores felt – natur og udeliv

  VisitNature blev meget passende navnet, der samlede alle aktiviteterne – fra naturturisme, friluftsliv, Danmarks dyreverden og natur i haven.
  Vi arbejder først og fremmest med publiceringer til vores egne sider med fokus på vidensbaseret indhold. Vi tester og omtaler gerne produkter og events for producenter – og skaber sammen ærligt, troværdigt indhold, der har værdi for vores læsere. Vi udvikler os hele tiden indenfor kommunikation og formidling, sociale medier, foto- og videoproduktion i en verden, der ikke står stille.

  Fra 2022 har VisitNature knopskudt med en ny selvstændig gren: VisitNature Communikation, CVR42855170, der først og fremmest arbejder med sociale medier.