VildMedHaven.dk

  VildMedHaven.dk har fokus på en naturlig og oplevelsesrig have - med plads til udfoldelse og opdagelser og hvordan du får plads til lidt mere liv i haven.

  Vild Med Haven er først og fremmest et inspirerende havemagasin om det liv, der findes i haven – fra humlebien til rødhalsen. Om sommerfugle, bier, blomster – og om hvordan du hjælper den vilde natur i din have – og hvordan du får plads til lidt mere natur i haven.

  “Havemagasinet er flot illustreret med inspirerende billeder af hyggelige miljøer og identifikations-guider til havens dyreliv.”

  Et anderledes havemagasin

  Vores havemagasin er et forholdsvidt nyt magasin, der udkom i efteråret 2019. Magasinet har til formål at inspirere til naturoplevelser i vores nærmiljø – haven, med fokus på hvad du selv kan gøre for at få en spændende have med mere liv.

  Rigtig mange danskere holder af et hyggeligt havemiljø.
  De danske haver er måske nok små frimærker, isoleret set, men selv få kvadratmeter plads til den vilde natur i en have vil samlet set kunne gøre en forskel for mange af vores sommerfugle, fugle og smådyr. Og har man først øje for det, så er det faktisk livsbekræftende at omgive sig med liv.

  Lær om havens dyr og fugle

  VildMedHaven tager dig igennem haven året rundt, guidet af Marianne Riis Lisborg, der fortæller om havens dyr og fugle. En have med plads til mere vild natur er ikke nødvendigvis det samme som en rodet have eller uorganiseret have.

  Havemagasinet er flot illustreret med inspirerende billeder af hyggelige miljøer og identifikations-guider til havens dyreliv.

  Besøg havemagasinet VildMedHaven.dk

  Oplev nyt liv i haven

  Vidste du meget af havens vilde “ukrudt” faktisk er spiseligt? Nogle var endda engang velsete som lægeurter.
  I havemagasinet VildMedHaven kan du blive klogere på hvordan du får flere sommerfugle i haven – og hvordan du bedst lokker fugle til foderbrættet.
  Du kan sagtens have en naturrig have med masser af liv og stadig have en smuk have, der både taler til øjet og vores øvrige sanser.

  VildMedHaven.dk er et havemagasin, der følger livet i haven året rundt med tips til hvordan du får plads til vilde blomster, insekter, dyr og fugle. En vildere have kan både være smuk og fuld af oplevelser.