NaturGrafik.dk

  NaturGrafik arbejder med illustrering af vores medieplatforme

  NaturGrafik.dk blev registreret som domæne i 2001. Siden er det blevet til tusinder af billeder.

  NaturGrafik.dk er det ældste aktiv i VisitNature mediegruppen.

  NaturGrafik havde tidligere funktion som et mindre selvstændigt billedbureau. I dag fungerer NaturGrafik primært som et kreativt, internt billedarkiv og -leverandør til VisitNatures egne sider, der efterhånden arbejder på kryds og tværs af hinanden.

  Vores sigte er at skabe godt, nordisk billedmateriale til illustrering af VisitNatures medieplatforme.

  Vores historie

  VisitNature har faktisk sin oprindelse via NaturGrafik. Historien om Naturgrafik går helt tilbage til 1980’erne hvor en natur- og fotointeresseret, nordjysk dreng fik et brugt spejlreflekskamera i konfirmationsgave – et ældre Nikkormat EL. Det blev starten til en fotointeresse, der udviklede sig…
  Mange år senere blev der brug for en platform – et showroom, hvor passionen for natur og fotografering kunne forenes. Det blev til NaturGrafik.dk.
  Over årene fik NaturGrafik, der dengang hed Nordisk NaturGrafik, tilknyttet flere entusiastiske naturfotografer og efterhånden status og funktion som et egentligt billedbureau med billedsalg til flere europæiske lande, USA og Australien. I 2007 skiftede Nordisk NaturGrafik navn til VisitNature, da virksomheden havde udviklet sig til en større bredde indenfor digitale medieplatforme.

  NaturGrafik i dag

  I dag arbejder vi primært internt for VisitNature og efterhånden som skellene mellem vores platforme er blevet tættere forbundet er det også blevet lidt “Tordenskjolds soldater”, der arbejder på tværs af vores sider og magasiner. Vi bruger moderne udstyr og arbejder nu i langt højere grad med grafiske opsætninger og kreativitet i photoshop. Vi hjælper bl.a. kunder, der ønsker at annoncere på vores medier med design af annoncer.

  Besøg NaturGrafik.dk