Jagtkataloget.dk

  Jagtkataloget formidler gode tilbud på grej og udstyr til jagt og friluftsliv. Vi skriver om jægertips, jagtetik, natur, vildt og friluftsliv.

  Jagtkataloget.dk er vores nyeste side. Her skriver vi om bl.a. om jægertips, jagtetik, natur og friluftsliv – fra jæger til jæger.

  Som navnet angiver er Jagtkataloget primært et katalog over spændende grej og udstyr til et aktivt udeliv. Jagtkataloget.dk er ikke selv lagerførende, men samler og formidler gode priser og tilbud fra en lang række danske netbutikker – og hjælper dermed vores læsere til at få et kategoriseret overblik og pristjek – og hjælper samtidig vores samarbejdspartnere til øget omsætning.

  VisitNature har arbejdet en del med affiliate-marketing og vi har i dag over 90 samarbejdspartnere.

  Viden, forståelse og respekt for naturen

  For os handler jagt ikke kun om at jage, men også om viden, forståelse og respekt for naturen og vildtet. Vi har tilbragt tusinder af timer derude – og ved at godt grej og beklædning bidrager til gode jagt- og naturoplevelser.
  I Jagtkataloget gør vi os umage for at finde dit jagt- og friluftsudstyr til den bedste pris – og giver gerne produkterne nogle ord med på vejen!

  Sløruglen som logo

  Uglen har længe været et symbol på visdom. Derudover er ugler eminente jægere. Sløruglen er en af de ugler, der har en særlig tilknytning til mennesker. Sløruglen hedder på engelsk “barn owl” – ladeugle, netop da den opholder sig i bygninger som åbne lader og stalde. Den sammenbinding og sameksistens mellem natur og mennesker ser vi også gerne som en del af Jagtkatalogets forretning og vision. Jagt handler ikke kun om at høste, men også om at så!