NaturGuide.dk

  NaturGuiden henvender sig til natur- og friluftsfolket - og alle øvrige, der har interesse for det derude. Lysten til at dele naturglæden er grundlaget for NaturGuide.dk. Det er stadig vores interesse og passion for naturen, der driver hele Danmarks naturmagasin.

  NaturGuide.dk er nu et af Danmarks største outdoor-magasiner, der forener natur og udeliv. Vi skriver vidensbaseret indhold om Danmarks natur og dyreliv med inspiration til oplevelser. Naturmagasinet fokuserer også på friluftsliv med tips og tricks samt test af grej og udstyr.

  “Lysten til at dele naturglæden blev grundlaget for NaturGuide.dk. Det er stadig vores interesse og passion for naturen, der driver os”

  Hele Danmarks naturmagasin

  NaturGuide.dk er et af Danmarks største netmagasiner om dansk natur og friluftsliv. Magasinet har til formål at indspirere til friluftsliv og udbrede kendskabet til Danmarks natur, flora og fauna.

  Det er godt at være ude og flere og flere danskere benytter naturen. Nogle for at motionere, andre for at opleve – og andre igen for at få et pusterum fra en hektisk hverdag. Uanset hvordan vi hver især bruger naturen, så giver udelivet os noget!

  Stigende interesse for natur og udeliv

  På NaturGuide.dk mærker vi interessen. Vi får spørgsmål fra vores læsere om forunderlige dyr eller planter og der er interesse for vores tips og tricks til det aktive udeliv – lige fra bålmad og overnatning i naturen til viden om dyrearter, spiselige urter til aktuelle hændelser og events i naturens verden.

  Vores artikler skrives primært af skribenter med en naturfaglig baggrund, men også af erfarne naturfotografer baseret på “first hand”-oplevelser i felten. Fælles for vores hold er, at vi holder af naturen og er aktive naturbrugere – som naturfotograf, jæger, dykker, lystfisker, svampesamler og formidlere.

  Besøg naturmagasinet NaturGuide.dk

  Vi deler naturglæden

  NaturGuide.dk startede faktisk som et sideskud til det daværende lille billedbureau NaturGrafik. Naturfotograferne fik ofte gode naturoplevelser i felten, men manglede et sted at formidle oplevelserne. Lysten til at dele naturglæden blev grundlaget for NaturGuide.dk. Det er stadig vores interesse og passion for naturen, der driver os.

  I sommeren 2020 havde NaturGuide.dk i gennemsnit omkring 100.000 brugere om måneden, ifølge Google Analytics. Besøgstallet er generelt størst i sommerhalvåret. Hver uge udgives nye artikler, der illustreres af dygtige naturfotografer fra hele Europa.