Naturen er vores felt

Vi bygger bro mellem mennesker og natur.

Marianne Riis, redaktør

Velkommen til vores verden

VisitNature er en medievirksomhed, der arbejder med mange grene af naturen, men altid på en bæredygtig måde.
Vi er et hold af naturfagfolk, freelance skribenter og naturfotografer med en passion for natur og friluftsliv. Gennem rigt illustrerede visuelle fortællinger og publiceringer udbreder vi kendskabet til naturens fantastiske verden.

Vores primære netmagasiner

NaturGuide.dk

NaturGuide er et af Danmarks største online magasiner om friluftsliv, natur og dyreliv. Magasinet er gratis og nåede i juli 2018 over 100.000 brugere.

Thorupstrand - naturturisme

Naturturisme og rejser med naturindhold udgør efterhånden en femtedel af alle internationale ferierejsemål, hvilket gør feltet til et lovende segment. Portalen giver inspiration til storslåede naturoplevelser omkring fiskerlejet Thorupstrand som mange ikke troede muligt i Danmark.

Naturvejleder.dk

Naturvejleder,dk er en formidlingsside, der har til formål at udbrede kendskabet til vores omgivende natur og miljø. Naturvejlederen fortæller om naturen netop nu...

Wild About Denmark

WildAboutDenmark.com er en engelsksproget indgangsportal til Danmarks natur og dyreliv, der henvender sig til udlændinge. Siden beskriver også love, regler og skikke i det danske landskab. Siden ligger allerede helt i top når der googles wildlife + Denmark.

NaturGrafik

NaturGrafik er et billedbureau med fokus på natur og udeliv. Vi er stolte af, at levere fotos til blade, magasiner, redaktører og webmastere til priser, hvor alle kan være med.

Flere sider på vej...

VisitNature ejer mange, gode domæner og vi håber at kunne introducere flere spændende netmagasiner og -portaler i fremtiden.

Fremmer kendskabet til naturens verden

...det handler om fortællinger båret af passion for vores felt

Gennem vores arbejde håber vi at bidrage med viden og inspiration, der er med til at skabe forståelse for vores fælles natur- og kulturværdier.

Hvad er vi gode til?

Naturfotografering

Vi har i mange år beskæftiget os med fotografering og billedbehandling. NaturGrafiks billeder er blevet brugt til forsider på magasiner, i bøger, foldere m.m. og vores billeder er nået langt uden for landets grænser.

Web og sociale medier

Alle vores netmagasiner og -portaler og tilhørende sociale medier vedligeholdes og udvikles af os selv - in-house.

Kommunikere & publicere

Vi har udgivet langt over 1000 artikler om friluftsliv, natur og dyreliv - både på dansk og engelsk. Hver uge publiceres nye artikler.

Naturformidling

Vi søger at gøre viden om naturen tilgængelig på en inspirerende måde - der bidrager til en forståelse for værdien af vores fælles naturarv.

Kontakt

VisitNATURE, att. Marianne Riis, Bygholmvej 71, 7742 Vesløs, Denmark.

T: 045-4077-7210 | W: VisitNature.com | E: info@visitnature.com